søndag, desember 10, 2006

Julegavehandling

Så var de fleste julegavene i boks, men det var slett ikke smertefritt å være på julegaveshopping en lørdags formiddag i desember midt i Brüssel! Mariah Carey på full guffe over høytallerne i de fleste butikkene blanda med tusenvis av mennesker på jakt etter den perfekte julegaven (og som gjerne skal ha akkurat det samme som du er på tur bort til), utgjør en farlig kombinasjon. Barnefamilier med fire-fem hyperaktive unger som er både høyt og lavt gjør barneavdelinga på H&M et sted du bør ligge langt unna og når de to mennene som står foran deg i køen, står der i hele tre minutter og diskuterer om de skal kjøpe den røde eller hvite genseren, kan du bli ganske farlig selv! Tror aldri før det har vært godt å sette seg ned som det var da vi endelig kom oss inn på toget tilbake til Waterloo etter 7 timer intensiv shopping, feiringen av Nobeldagen med treretters middag på slottet var også god shoppingrestitusjon!

Neste lørdag er det siste innspurt, da skal de siste gavene kjøpes og pakkes inn, men det tror jeg blir gjort inne i Waterloo - å risikere liv og helse med en lørdag til inne i Brüssel tror jeg ikke jeg tar sjangsen på.
Grand Place var forresten ganske bra pynta og opplyst når kvelden kom, stakk bare hodet innom innimellom to butikkbesøk, men fikk med meg noe blått lys og hørte rykter om reinsdyr i juletreet og spotlightopplyste bygninger.
Og her er resten av det man går glipp av dersom man gjør som oss, valser rett bort til Zara og H&M: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=148311
Bare juleverksted, Lucia-feiring og en del prøver og innleveringer igjen så kommer jeg hjem. 9 dager igjen til regnvær og høstjakke skal byttes ut med julesne og votter (ja, og vinterjakka, da).

Og til alle dere andre som også skal ut å reise snart, husk at de tre reise p-ene har fått et nytt medlem og blitt fire; husk penger, pass, pilletta - og 100ml plastposen!

Ingen kommentarer: