onsdag, november 18, 2009

Ikke-Båtsfjord

Dette er skrevet om Båtsfjord på Ikkepedia. Synes det tok Båtsfjord så ganske på kornet! Søk opp Berlevåg også, kjempeartig!

Båtsfjord er en liten stedsplass lengst oppe i Finnmark . I løpet av 10 år har Båtsfjord inn-navlet seg til 3.000 innbyggere, som enda lever på gammelt brød, og saltvann. Saltvannet er så fullt av Russer-Salt, at folk har blitt helt " Russer " i hodet. Salt-vannet har også litt Crystal meth ( Metamfetamin ), Og litt hasj i seg. Derfor heter det Crystal-Weed salt, men det navnet er ikke brukt på år, for at politiet som bor der oppe ikke skal få noe arbeid. Folket i Båtsfjord har ofte navn som Elise eller Sondre, og tar seg gjerne en fest, der det ofte er prostitusjon, dop-Dealing og litt kjønn-skifitng innblanded.

Russerne der oppe røyker mye rart, de røyker alt de IKKE skal røyke. Mens Båtsfjordingene bare røyker sokker, visst du noen gang er så uheldig at du havner i en samtale med en Båtsfjord-Væring, så vil du merke med en gang, at de er helt " sprengt " i hodet. Når de drar ut på Sjarken sin for og fiske, drar de ofte langt ut på hav, og henter dopet de gjemte i forrige måned. Når de ikke jobber på Sjarken, lager de hjemmebrent, som da er hjemmelaget sprit. Spriten i Båtsfjord inneholder ofte Metanol, som da ville vært skadelig på alle, untatt de som er skadde fra før av. Så grunnen til at Båtsfjordingene er " Litt Dumme ", kommer av metanolen.

2 kommentarer:

Line sa...

Artig! :-D Lure på kem som har skrevet det... :)

Anonym sa...

Tvilsomt at det e nån fra Båssjor som har skreve det da vi ikke kalle oss førr Båtsfjordværing, men førr Båtsfjordinga..