søndag, november 12, 2006

Over stokk og stein - eller potet og grape

Åjåj, for en skyllebøtte som venta oss da vi kom ned til middag i kveld. Britt-Marie, som er tjenestegjørende house parent i helga, hadde hatt inspeksjon på kjøkkenet vårt og hun så at noen hadde skrellt poteter i vasken, men ikke tatt opp skallet etter seg. De ansvarlige fikk en halv time på seg til å få rydda opp, ellers kom hun til å stenge kjøkkenet - og hun skulle sladre til Pirjo!

De kan bare ikke stenge kjøkkenet, for jeg har nettopp vært på butikken å kjøpt litt av alle grønnsakene de hadde som var mørkegrønne - her skal jernlagrene til himmels!

Et par minutter senere kommer Britt-Marie inn i spisesalen igjen. Hun har nettopp vært ute med søpla, men bak søppelposene hadde noen gjemt syv grapefrukter. Slikt kunne vi bare ikke ha noe av, må skjønne, og igjen holdt hun en tale for oss hvor hun la ut i det vide og det breie om at hun kunne finne på å sladre til Pirjo...

Stakkars dame, hun kommer til å få hjerteinfarkt en dag så stressa som hun alltid er!

1 kommentar:

pm sa...

Det høres litt ut som Stompa. På Langåsen pensjonatskole var det lektor Tørrdal som var den som alltid løp rundt og skrek på elevene.

Du får begynne å gjøre som Bodø, bare si "Dra på Lopphavet!" når det blir for mye masing.

Sjonkel