lørdag, oktober 21, 2006

Local Area Network

Jepp, jepp, da har man prøvd LAN også. Vi var ikke helt sikre på hva det var man gjorde på LAN, men vi hadde hørt at så lenge vi satt i samme rom, alle hadde PC, vi hadde nett og nok Red Bull og pizza - ja, da var vi på LAN! I går kveld kom vi til Benedicte godt forberedt til mange timer med sufring på nettet.På bilde; Marie, Benedicte, Viktoria og meg.

Noen kom litt mer forberedt enn andre; Hanne Mari, som den utmerkede gruppesjefen i Halvdan-crewet hun er, hadde forberedt en Halvdan-Quiz som vi løste mens vi hørte på Halvdan Sivertsens siste CD "40+". Visste du at det er skrevet en artikkel om Halvdan på Wikipedia, at han faktisk ble født i Tromsø eller at han, når han skal gi ut en musikkvideo, men må spare penger, lager musikkvideoen selv i Paint? (Se videoen til Katta mi)
Her er en del av gjenget som prøver å bygge en pyramide i madrasshaugen. Viktoria og Benedicte nederst, meg i midten og Hanne Mari klatrer opp på toppen. Marie tar bilde.

Takk, takk til den vietnamesiske nabofamilien som hadde usikret trådløst nettverk, uten dere hadde vi måtte lagt kabal på PC-ene hele natta!

EDIT: "Defitition: - A local area network (LAN) is a group of computers and associated devices that share a common communications line or wireless link." Tror man spiller skytespill også..?

Ingen kommentarer: