søndag, oktober 25, 2009

Ni hao


Vi spiste sushi i går. Og siden jeg så så neddopa ut på to av bildene, tok jeg helt av på det tredje. Jeg kan bruke pinner, ser dere. Jeg har tross alt vært i China, men Chris kan ikke engang spise med kniv og gaffel og hele klumpen med rå fisk havna i soyasausen. Han har bare vært i Sverige, tror jeg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bruker de ikke kniv og gaffel i Berlevåg? De spiser kanskje bare kleppmelk der?

Det ser som dere ikke brukte wasabi i soyasausen. Er det fordi du sniffet alt like før bildet øverst til høyre ble tatt? :)

Sjonkel-san

Ulrikkeg sa...

Ja, det kan hende at de spiser mest kleppmelk. Eller plukkfisk, og det trenger man jo strengt tatt ikke kniv og gaffel til, bare skje.

Jeg har en kinesisk kollega og hun er den eneste jeg har sett blande wasabien med soyasausen. Trodde det bare var hun som gjorde det.

Man skal vel tidlig krøkes om man god kineser skal bli...

Anonym sa...

Wasabien skal blandes i soyasausen. Bruk spissen på pinnene og hakk i vei, Chris kan evnt bruke fingertuppen, men da må han passe på å ikke gni seg i øyet på en stund etterpå.

-onkel