mandag, februar 26, 2007

Fem dager i London

Etter Vegards bursdagsfeiring (ja, veldig få timer etter) bar det avgårde til London for å treffe mamma, Annette og onkel for noen turistdager der. Mamma hadde ikke glemt hvordan man var turist fra Beijingturen for noen år siden, og det var oppstilling på mange gatehjørner og foran mange gamle og kjente bygninger for å ta bilde! Piccadilly Circus, en rød telefonboks og Bucking Palace her.

Vi dro også til Mdm. Tussaud's for å hilse på noen gamle kjenninger. Her slår jeg av en liten prat med Madonna før vi går for å treffe selveste Jack Sparrow! Vi dro tidlig avgårde (og var enda tidligere oppe - Annette som ikke hadde stillt vekkeklokka om til London-tid!) for å slippe unna den verste køen, og det må jeg si vi klarte fint. Vi var omtrent de eneste der! Desto mer oppmerksomhet ble viet oss av skuespillerne i skrekkabinettet i kjelleren... Jeg, som hadde vært der før, burde vel vært litt mer forberedt på hva som ventet oss der nede denne gangen , men nei - raske, taktfaste skritt gjennom de mørke gangene med øynene nesten lukket ble redningen denne gangen også!

Bilde fra restauranten i Soho der vi spiste middag siste kvelden - jøss, smiler du på bildet Annette?
Før middag hadde vi vært på musikal. Vi så We Will Rock You og den var, om mulig, enda bedre enn sist gang. Denne gangen kunne jeg alle sangene, og til og med en del av replikkene. Enten var det det av det var så iskaldt i salen eller så var det det at skuespillerne var så gode sangere som gjorde at jeg satte på kanten av stolen under omtrent hele forestilligen, tror nok mest det var det siste...

Glimt fra siste kafèbesøk i London. Greit; her skal du få et smil!

Hva mer gjorde vi? TopShop, selvfølgelig, traska Oxford St. opp og ned et par ganger, leita etter den blå døra i Notting Hill (fant en blå dør, bare ikke den døra), kjørte toetasjes rød buss, løpte i Hyde Park, latte på Starbuck's, dro til Bayswater og gikk igjennom "værret", som vi kalte Queensway da vi var i London med 10. klasse og glante inn porten på Downing St.
Man er ikke turist for ingenting!


2 kommentarer:

Vegard sa...

Dæven nu e æ bra sjalu! :)

I sa...

Æ e så misunnelig at æ holde på å dø! :/ Endatil så har æ vært i Berlin. Det e ikke normalt å være så rastløs som mæ.